Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Altijd gratis bezorgd

Over ons

Slangenmagazijn

Slangenmagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, service en focus op onze cliënten dat is waar het bij ons om draait. Neem een kijkje in onze webwinkel en maak kennis met het grootste assortiment slangen. Van scherp geprijsde, waterslangen, olie- en benzineslangen, gas- en luchtslangen, silicone slangen, voedselslangen, chemieslangen, overige slangen en accessoires: wij hebben alles op voorraad.

Rubbermagazijn

Slangenmagazijn is een onderdeel van Rubbermagazijn. Rubbermagazijn is leverancier van het grootste assortiment aan (technische) rubberproducten in de Benelux uit voorraad.

Technikplaza GmbH
In 2016 is het zusterbedrijf Technikplaza GmbH opgericht, Technikplaza is gevestigd in Duitsland. Om diensten van het hoogste niveau aan te kunnen bieden werken beide bedrijven nauw samen. De voorraad, technische kennis en praktische ervaring worden openlijk gedeeld en regelmatig kritisch onderzocht.


Eenvoudige werking en bediening van de website

Een bezoek aan de webshop van Slangenmagazijn staat garant voor een enerverende online shopping ervaring. Onze online shop is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. U kunt er snel en gemakkelijk uw producten vinden en aankopen. Op onze homepage vindt u een overzicht van onze productcategorieën en aanbiedingen. U kunt er vervolgens voor kiezen om u eerst verder te oriënteren in een bepaalde productcategorie, dan wel direct naar een specifieke subcategorie te navigeren. U kunt uw keuzes vervolgens eenvoudig steeds verder toespitsen door te filteren op bijvoorbeeld materiaalkwaliteit, kleur, afmetingen en dergelijke. Bent u op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan onze uitgebreide zoekfunctie. Zo kunt u nog sneller het gewenste product vinden.

Gemakkelijk en veilig winkelen

Iedere klant heeft zijn eigen betalingsvoorkeuren. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden om tussen verschillende, beveiligde betalingsopties te kiezen. Het is mogelijk om uw bestelling vooruit te betalen, direct online te voldoen via uw creditcard of middels een iDeal of Mister Cash betaling. Ook bieden wij u de mogelijkheid op rekening te betalen. Na een correct ontvangen bestelling wordt u tot in detail geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling. Wij sturen u na verzending ook een track- en tracenummer waarmee uw  bestelling op de voet gevolgd kan worden. Wel zo gemakkelijk voor u.

Verzending

Bij Slangenmagazijn betaalt u geen verzendkosten voor aflevering binnen Nederland en België, dit ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Wij streven ernaar om in Nederland alle bestellingen welke wij voor 17:00 uur ontvangen, reeds de volgende werkdag af te leveren. Zendingen naar België worden in de regel binnen 2 werkdagen afgeleverd. Woont u buiten Nederland of België en u wilt iets bestellen, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Bereikbaarheid en persoonlijke service

Voor een goed advies zijn wij altijd bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Onze uitmuntende service staat centraal en we beschikken over medewerkers die u gerichte adviezen kunnen geven en oplossingen aanbieden. Geen lange wachttijden aan de telefoon en u kunt altijd snel onze reacties en antwoorden tegemoet zien.

Slangenmagazijn
Tel. +31 (0)85  273 88 51
E-Mail: service@slangenmagazijn.nl
www.slangenmagazijn.nl